Skip to content

Nieuw in ons showroom assortiment de Arcam Radia Serie.

ARCAM

Arcam,Radia,A25

Onze Showmodellen

 

Arcam A25 Geintegreerde versterker

De ARCAM A25 is de best klinkende en meest veelzijdige van onze Radia Integrated-versterkers. De visuele luxueuze hoogtepunten verwijzen naar de luxueuzere muzikale ervaring die het biedt.

Dit wordt bereikt met een Klasse G-versterkerontwerp van de 5e generatie. U kunt de beste geluidskwaliteit en dynamiek verwachten van wat altijd een beter klinkende en efficiëntere versterkerklasse is geweest. Nieuwe componenten en materialen zijn zorgvuldig geanalyseerd en beoordeeld om compromisloze geluidsprestaties te garanderen.

De rijke functieset bevat een USB-C-ingang voor uw laptop, of het nu pc, MAC of Raspberry Pie is! Dit vormt een aanvulling op een Bluetooth-oplossing die Qualcomm AptX Adaptive-technologie omvat met 24-bit HD-audio om de beste geluidskwaliteit te garanderen, ongeacht wat u afspeelt. Het kan ook verbinding maken met een Bluetooth-hoofdtelefoon, zodat uw luisterervaring ook in het donker gevoelig kan worden voortgezet.

Zoals bij elke geïntegreerde ARCAM-versterker besteden we bijzondere aandacht aan de ingebouwde phonotrap om ervoor te zorgen dat uw platen zo weelderig en boeiend mogelijk klinken.

Klik hier voor meer informatie en het productspecificatieblad

 

 

Arcam A15 Geintegreerde versterker 

De ARCAM A15 is de krachtpatser, met 80 Watt vermogen per kanaal. Het is perfect voor het luisteren met torenluidsprekers, in grotere kamers en met uitbundiger luistervolumes.

De “A” in ARCAM staat voor Amplificatie – dit is onze kerncompetentie. De A15 is het nieuwste in meer dan 45 jaar versterkerontwerp en -productie. Nieuwe componenten en materialen zijn zorgvuldig geanalyseerd en beoordeeld om briljante geluidsprestaties te garanderen.

Om muziek direct uit de doos af te spelen, bevat de ARCAM A15 een Bluetooth-oplossing met Qualcomm AptX Adaptive-technologie. Dit levert tot 24-bit HD-audio op voor de beste geluidskwaliteit vanaf je telefoon of tablet, ongeacht wat je afspeelt. Het kan ook verbinding maken met een Bluetooth-hoofdtelefoon, zodat uw luisterervaring ook in het donker gevoelig kan worden voortgezet.

Hi-res audio is inbegrepen en digitale audio-ingangen met hoge resolutie zijn inbegrepen.

Zoals bij elke geïntegreerde ARCAM-versterker besteden we bijzondere aandacht aan de ingebouwde phonotrap om ervoor te zorgen dat uw platen zo weelderig en boeiend mogelijk klinken.

Klik hier voor meer informatie en het productspecificatieblad

 

Een slanke, moderne versterker met een zwarte afwerking en een glanzende voorkant. De versterker heeft een strak ontwerp met een duidelijk afleesbaar display en bedieningsknoppen aan de voorkant. Het Arcam-logo is subtiel op de voorkant geplaatst. Met zijn geavanceerde functies en hoogwaardige audioprestaties is de Arcam Radia A15-versterker een indrukwekkende toevoeging aan elke audio-opstelling

 

Arcam A5 Geintegreerde versterker 

De ARCAM A5 is voor die intieme luisterervaringen met je favoriete muziek. 

De “A” in ARCAM staat voor Amplificatie – dit is onze kerncompetentie. De A5 is de nieuwste in meer dan 45 jaar versterkerontwerp en -productie, die teruggaat tot ons eerste product in 1976: de A&R Cambridge A60-versterker. Nieuwe componenten en materialen zijn zorgvuldig geanalyseerd en beoordeeld om een ​​briljante geluidskwaliteit te garanderen.

Om muziek direct uit de doos af te spelen, bevat de ARCAM A5 een Bluetooth-oplossing met Qualcomm AptX Adaptive-technologie. Dit levert tot 24-bit HD-audio op voor de beste geluidskwaliteit vanaf je telefoon of tablet, ongeacht wat je afspeelt. Het kan ook verbinding maken met een Bluetooth-hoofdtelefoon, zodat uw luisterervaring ook in het donker gevoelig kan worden voortgezet. 

Hi-res audio is inbegrepen en digitale audio-ingangen met hoge resolutie zijn inbegrepen.

Zoals bij elke geïntegreerde ARCAM-versterker besteden we bijzondere aandacht aan de ingebouwde phonotrap om ervoor te zorgen dat uw platen zo weelderig en boeiend mogelijk klinken.

Klik hier voor meer informatie en het productspecificatieblad

 

 

Arcam ST5 Streamer 

De ARCAM ST5 is de hoge resolutie-upgrade voor onze Radia geïntegreerde versterkers. De slanke vormfactor omvat een besturingslink naar deze versterkers, waardoor de twee componenten vanaf uw apparaat als één geheel kunnen fungeren. Sonisch gezien biedt deze combinatie een betere geluidskwaliteit dankzij de voordelen van geïsoleerde componenten met individuele voedingen.

De ARCAM ST5 biedt een inclusieve functieset die de meeste smartphones en tablets ondersteunt, evenals populaire streamingdiensten. Verbind de ST5 met uw thuisnetwerk via Wi-Fi of Ethernet en geniet direct van afspelen via Apple Airplay2 of Google Chromecast.

De ST5 speelt muziek rechtstreeks af vanaf Spotify Connect en Tidal Connect, en voor ervaren gebruikers is de ST5 Roon Ready, allemaal met Hi-res en MQA-ondersteuning. Alle digitale audio wordt uitgevoerd op de analoge uitgangen met behulp van een ESS ES9018 DAC met hoge resolutie en jitter-eliminatie in het tijddomein, voor altijd perfect geluid.

Klik hier voor meer informatie en het productspecificatieblad

 

Een compacte en elegante cd-speler met een gestroomlijnd ontwerp. De CD5 heeft een modern uiterlijk met een gemakkelijk afleesbaar display en intuïtieve bedieningsknoppen aan de voorkant. Met zijn geavanceerde technologie biedt de Arcam CD5 een hoogwaardige geluidsweergave voor audiofielliefhebbers die de voorkeur geven aan het afspelen van cd's.

 

Arcam CD5 CD-Speler

De ARCAM CD5 is voor die intieme luisterervaringen met je favoriete muziek op Compact Disc.

ARCAM is een pionier op het gebied van het afspelen van compact discs sinds de ontwikkeling en introductie van de Delta 70 cd-speler in 1986, ons eigen ontwerp. De ervaring met het produceren van digitale audioproducten van hoge kwaliteit sindsdien is in de ARCAM CD5 gegoten. Nieuwe componenten en materialen zijn zorgvuldig geanalyseerd en beoordeeld om een ​​briljante geluidskwaliteit te garanderen.

Audioweergave met hoge resolutie is mogelijk voor FLAC- en WAV-gecodeerde CD- en USB-bestanden.

Klik hier voor meer informatie en het productspecificatieblad

Over Arcam

Arcam is de grootste Engelse versterkerfabrikant is de grootste leverancier van versterkers en cd-spelers op hun eigen, altijd kritische thuismarkt. Tegelijkertijd exporteert Arcam naar meer dan vijftig landen. Arcam heeft zich altijd ten doel gesteld om topkwaliteit voor iedereen bereikbaar te maken. Met dat ideaal voor ogen ontwikkelden de Engelse bouwers een voor een dergelijk gespecialiseerd bedrijf ongekend groot assortiment met apparatuur voor veeleisende muziek- en filmliefhebbers.

Anders dan veel andere bedrijven in dit segment, ontwikkelt Arcam veel producten geheel in eigen huis. Zo was zij de eerste Britse producent die een cd-speler bouwde zonder gebruik te maken van componenten van derden. De afgelopen jaren heeft het ontwerpteam van Arcam ook meermaals bewezen dat functionaliteit en geluidskwaliteit prima samen kunnen gaan. De AVR surround receivers zijn hier een goed voorbeeld van, net als de gloednieuwe HDA product lijn. Beide productlijnen worden overladen met juichende recensies in de internationale audiobladen. Een van de technische kwaliteiten van Arcam is de ontwikkeling van hun G-klasse versterker techniek. Ook staan ze vooraan als het gaat om ruimte akoestiek en zijn ze een samenwerking aangegaan met het Zweedse bedrijf Dirac, een bedrijf dat een bewezen autoriteit is op het gebied van ruimte correctie systemen. Arcam heeft zich altijd ten doel gesteld om audio en video beleving zo natuurgetrouw mogelijk weer te geven. Hun credo luid dan ook:

Arcam – Bringing music and movies to life

Producten / Series

Arcam heeft een brede productrange van geintegreerde versterkers, AV-versterkers, streamers

Klik hier om door te gaan naar het actuele product overzicht van Arcam.