Skip to content

Onze Showmodellen

KULA met geintegreerde DAC (Tambaqui) & Phonostage

De Mola Mola Kula is een à la carte modulair ontwerp dat een samensmelting creëert van zeer technische eerdere prestaties.
Het chassis zelf is ontleend aan de veelgeprezen Makua-voorversterker, net als het lijntrapgedeelte en de optionele phono-trap met onafhankelijk instelbare instellingen en tot 6 afzonderlijke ingangen.
De optionele DAC-sectie die ook beschikbaar is in de Makua, is identiek aan de Tambaqui stand-alone unit van wereldklasse.
De Mola Mola Kula beschikt over 5 digitale ingangen en is daarnaast een Roon-eindpunt beschikt daarnaast ook over Bluetooth connectiviteit.
De Mola Mola Kula is exclusieve Mola Mola-versterker met een vermogen van 150 Watt @ 8 Ohm, verdubbeld tot 300 Watt @ 4 Ohm.
Genoeg vermogen om elke luidspreker met gemak aan te sturen!

Klik hier voor meer informatie en specificaties van de Mola Mola Kula

 

TAMBAQUI DAC add-on (Voor zowel Kula als Makua)

De Tambaqui DAC van Mola Mola is de perfecte upgrade voor bezitters van complete high-end systemen die het karakteristieke geluid van hun bestaande voorversterker willen behouden en tegelijkertijd hun digitale bronnen naar een hoger niveau willen tillen. De converter is een stapel met twee boards. Op het eerste board wordt alle inkomende digitale audio geüpsampled naar 3,125 MHz/32 bits en geconverteerd naar ruisvormige PWM. Op het andere board bevinden zich twee mono DAC's, waarin een discrete 32-traps FIR DAC en een eentraps 4e orde filtering I/V-converter de PWM omzetten in analoog met een adembenemende 130dB SNR. Dit is bijna de theoretische limiet voor 24-bits bestanden en veel verder dan die van zelfs quad-speed DSD. Uniek is dat vervorming onder de ruisvloer blijft, zelfs voor signalen op volledige schaal.

PHONOSTAGE add-on (Voor zowel Kula als Makua)

Wat oorspronkelijk bedoeld was als een eenvoudige RIAA-add-on voor de Makua-voorversterker, is al snel uitgegroeid tot de stilste en waarschijnlijk meest veelzijdige phono-trap ooit gebouwd.
De MC/MM-ingangstrappen zijn geoptimaliseerd voor respectievelijk stroomruis en spanningsruis. In tegenstelling tot de meer gebruikelijke opstelling van een MC-hoofdversterker die in het MM-podium wordt ingevoerd, zijn de twee trappen volledig onafhankelijk, waardoor een even kort signaalpad voor beide wordt gerealiseerd. De ingangsversterking is schakelbaar in stappen van 5 dB over een bereik van 40 dB. De ingangsweerstand en capaciteit zijn afzonderlijk schakelbaar. Beschikbare EQ-instellingen dekken vrijwel alle bekende snijcurven die worden gebruikt, inclusief de meeste 78 RPM.

Alle instellingen zijn softwarematig bestuurbaar, hetzij direct met een smartphone en tablet via de Mola Mola Remote-app of direct opgeslagen onder de vooraf ingestelde knoppen. De voorversterker kan worden geconfigureerd om elke ingang door de phonotrap te leiden, hierdoor kunt u meerdere draaitafels en cartridges aansluiten.

Grimm Audio is een Nederlands merk, opgericht in 2004 en gevestigd in Eindhoven. Het oorspronkelijke doel was om het meesterschap van de grootste geesten van audio-experts te combineren. Alle Grimm Audio-producten hebben het gezamenlijke inzicht van bekende wetenschappers op het gebied van audio-elektronica, akoestiek en fysica, gecombineerd met een intuïtie die voortbouwt op de ervaring van jarenlang gericht luisteren, professionele techniek en audiofiel enthousiasme.

Het eerste product van Grimm Audio, de AD1 discrete 1 bit analoog naar digitaal converter, is nog steeds de maatstaf voor geluidskwaliteit. Een klassiek muzieklabel zoals Channel Classics heeft zijn reputatie met deze converter versterkt. Bij het verfijnen van het AD1-klokcircuit werd de CC1-masterklok ontwikkeld, die wordt gemeten als de laagste jitter-masterklok in de professionele audio-industrie. Het dient als de digitale hartslag van veel studio’s over de hele wereld.

Voor de in Nederland bekende Wisseloord studio’s in Hilversum zijn de Grimm Audio TPR serie studiokabels ontwikkeld, die neutrale prestaties biedt voor een betaalbare prijs. Hun laatste creatie de Grimm Audio MU1-muziekspeler gaat nog een stap verder en voert een nieuwe weg naar perfectie!

Arcam

Een slanke, moderne versterker met een zwarte afwerking en een glanzende voorkant. De versterker heeft een strak ontwerp met een duidelijk afleesbaar display en bedieningsknoppen aan de voorkant. Het Arcam-logo is subtiel op de voorkant geplaatst. Met zijn geavanceerde functies en hoogwaardige audioprestaties is de Arcam Radia A25-versterker een indrukwekkende toevoeging aan elke audio-opstelling

 

Arcam A25 Geintegreerde versterker

De ARCAM A25 is de best klinkende en meest veelzijdige van onze Radia Integrated-versterkers. De visuele luxueuze hoogtepunten verwijzen naar de luxueuzere muzikale ervaring die het biedt.

Dit wordt bereikt met een Klasse G-versterkerontwerp van de 5e generatie. U kunt de beste geluidskwaliteit en dynamiek verwachten van wat altijd een beter klinkende en efficiëntere versterkerklasse is geweest. Nieuwe componenten en materialen zijn zorgvuldig geanalyseerd en beoordeeld om compromisloze geluidsprestaties te garanderen.

De rijke functieset bevat een USB-C-ingang voor uw laptop, of het nu pc, MAC of Raspberry Pie is! Dit vormt een aanvulling op een Bluetooth-oplossing die Qualcomm AptX Adaptive-technologie omvat met 24-bit HD-audio om de beste geluidskwaliteit te garanderen, ongeacht wat u afspeelt. Het kan ook verbinding maken met een Bluetooth-hoofdtelefoon, zodat uw luisterervaring ook in het donker gevoelig kan worden voortgezet.

Zoals bij elke geïntegreerde ARCAM-versterker besteden we bijzondere aandacht aan de ingebouwde phonotrap om ervoor te zorgen dat uw platen zo weelderig en boeiend mogelijk klinken.

Klik hier voor meer informatie en het productspecificatieblad

 

Een slanke, moderne versterker met een zwarte afwerking en een glanzende voorkant. De versterker heeft een strak ontwerp met een duidelijk afleesbaar display en bedieningsknoppen aan de voorkant. Het Arcam-logo is subtiel op de voorkant geplaatst. Met zijn geavanceerde functies en hoogwaardige audioprestaties is de Arcam Radia A15-versterker een indrukwekkende toevoeging aan elke audio-opstelling

 

Arcam A15 Geintegreerde versterker 

De ARCAM A15 is de krachtpatser, met 80 Watt vermogen per kanaal. Het is perfect voor het luisteren met torenluidsprekers, in grotere kamers en met uitbundiger luistervolumes.

De “A” in ARCAM staat voor Amplificatie – dit is onze kerncompetentie. De A15 is het nieuwste in meer dan 45 jaar versterkerontwerp en -productie. Nieuwe componenten en materialen zijn zorgvuldig geanalyseerd en beoordeeld om briljante geluidsprestaties te garanderen.

Om muziek direct uit de doos af te spelen, bevat de ARCAM A15 een Bluetooth-oplossing met Qualcomm AptX Adaptive-technologie. Dit levert tot 24-bit HD-audio op voor de beste geluidskwaliteit vanaf je telefoon of tablet, ongeacht wat je afspeelt. Het kan ook verbinding maken met een Bluetooth-hoofdtelefoon, zodat uw luisterervaring ook in het donker gevoelig kan worden voortgezet.

Hi-res audio is inbegrepen en digitale audio-ingangen met hoge resolutie zijn inbegrepen.

Zoals bij elke geïntegreerde ARCAM-versterker besteden we bijzondere aandacht aan de ingebouwde phonotrap om ervoor te zorgen dat uw platen zo weelderig en boeiend mogelijk klinken.

Klik hier voor meer informatie en het productspecificatieblad

 

Een slanke, moderne versterker met een zwarte afwerking en een glanzende voorkant. De versterker heeft een strak ontwerp met een duidelijk afleesbaar display en bedieningsknoppen aan de voorkant. Het Arcam-logo is subtiel op de voorkant geplaatst. Met zijn geavanceerde functies en hoogwaardige audioprestaties is de Arcam Radia A15-versterker een indrukwekkende toevoeging aan elke audio-opstelling

 

Arcam A5 Geintegreerde versterker 

De ARCAM A5 is voor die intieme luisterervaringen met je favoriete muziek. 

De “A” in ARCAM staat voor Amplificatie – dit is onze kerncompetentie. De A5 is de nieuwste in meer dan 45 jaar versterkerontwerp en -productie, die teruggaat tot ons eerste product in 1976: de A&R Cambridge A60-versterker. Nieuwe componenten en materialen zijn zorgvuldig geanalyseerd en beoordeeld om een ​​briljante geluidskwaliteit te garanderen.

Om muziek direct uit de doos af te spelen, bevat de ARCAM A5 een Bluetooth-oplossing met Qualcomm AptX Adaptive-technologie. Dit levert tot 24-bit HD-audio op voor de beste geluidskwaliteit vanaf je telefoon of tablet, ongeacht wat je afspeelt. Het kan ook verbinding maken met een Bluetooth-hoofdtelefoon, zodat uw luisterervaring ook in het donker gevoelig kan worden voortgezet. 

Hi-res audio is inbegrepen en digitale audio-ingangen met hoge resolutie zijn inbegrepen.

Zoals bij elke geïntegreerde ARCAM-versterker besteden we bijzondere aandacht aan de ingebouwde phonotrap om ervoor te zorgen dat uw platen zo weelderig en boeiend mogelijk klinken.

Klik hier voor meer informatie en het productspecificatieblad

 

Een slanke en moderne audiostreamer met een strak ontwerp. De ST5 Streamer heeft een compact formaat en een minimalistische uitstraling, met een elegant display en intuïtieve bedieningsknoppen aan de voorkant. Met zijn geavanceerde technologie biedt de ST5 Streamer een hoogwaardige streamingervaring voor muziek- en audiofielliefhebbers

 

Arcam ST5 Streamer 

De ARCAM ST5 is de hoge resolutie-upgrade voor onze Radia geïntegreerde versterkers. De slanke vormfactor omvat een besturingslink naar deze versterkers, waardoor de twee componenten vanaf uw apparaat als één geheel kunnen fungeren. Sonisch gezien biedt deze combinatie een betere geluidskwaliteit dankzij de voordelen van geïsoleerde componenten met individuele voedingen.

De ARCAM ST5 biedt een inclusieve functieset die de meeste smartphones en tablets ondersteunt, evenals populaire streamingdiensten. Verbind de ST5 met uw thuisnetwerk via Wi-Fi of Ethernet en geniet direct van afspelen via Apple Airplay2 of Google Chromecast.

De ST5 speelt muziek rechtstreeks af vanaf Spotify Connect en Tidal Connect, en voor ervaren gebruikers is de ST5 Roon Ready, allemaal met Hi-res en MQA-ondersteuning. Alle digitale audio wordt uitgevoerd op de analoge uitgangen met behulp van een ESS ES9018 DAC met hoge resolutie en jitter-eliminatie in het tijddomein, voor altijd perfect geluid.

Klik hier voor meer informatie en het productspecificatieblad

 

Een compacte en elegante cd-speler met een gestroomlijnd ontwerp. De CD5 heeft een modern uiterlijk met een gemakkelijk afleesbaar display en intuïtieve bedieningsknoppen aan de voorkant. Met zijn geavanceerde technologie biedt de Arcam CD5 een hoogwaardige geluidsweergave voor audiofielliefhebbers die de voorkeur geven aan het afspelen van cd's.

 

Arcam CD5 CD-Speler

De ARCAM CD5 is voor die intieme luisterervaringen met je favoriete muziek op Compact Disc.

ARCAM is een pionier op het gebied van het afspelen van compact discs sinds de ontwikkeling en introductie van de Delta 70 cd-speler in 1986, ons eigen ontwerp. De ervaring met het produceren van digitale audioproducten van hoge kwaliteit sindsdien is in de ARCAM CD5 gegoten. Nieuwe componenten en materialen zijn zorgvuldig geanalyseerd en beoordeeld om een ​​briljante geluidskwaliteit te garanderen.

Audioweergave met hoge resolutie is mogelijk voor FLAC- en WAV-gecodeerde CD- en USB-bestanden.

Klik hier voor meer informatie en het productspecificatieblad

Vivid

Giya G3 S2

Met een volume van iets meer dan een kwart van die van de G1, is de nieuwe Vivid Audio Giya G3 de oplossing voor degenen die de zuiverheid van de reproductie van de GIYA-serie zoeken in een pakket die gemakkelijk in de meest typische thuisomgeving kan worden ingezet. 

Een paar nieuw ontwikkelde drivers leggen de basis waarop de Vivid Audio Giya G3 is gebouwd. Door de motor-structuur en de ophangprofielen van zijn grotere broers te behouden, is de C135 in staat om aanzienlijke bas-energie te produceren ondanks de kleinere diameter. De bovenkant van de basbehuizing toont de nu uniek bekende krul van de tapse buisabsorber om de boven- en onderresonans volledig te elimineren en om scherpe, nauwkeurige bas te leveren. 

In elke andere frequentieband is de Vivid Audio Giya G3 nagenoeg identiek in prestatie op G1 en G2. De C125 alloy cone behandelt de lage middenfrequenties, terwijl de D50 en D26 catenary dome drivers respectievelijk de mids en de hoogten bedekken, met elk achter geladen met onafhankelijke exponentiële hoornen. In afwijking van de ontwerptraditie van de andere modellen, getuigt de Vivid Audio Giya G3 trots elk van deze absorberende horens met de lage-midden-hoorn die omringt naar de bassabsorberhoring in een sierlijke lus die wordt gespannen door de twee kleinere buizen van de midden- en hoge frequenties.

Klik hier voor meer informatie, de specificaties en productinformatie bladen

Kaya 45

Eén van de duidelijkste kenmerken van Vivid Audio luidsprekers is de indrukwekkende weergave van lage tonen. Strak, diep en vrij van kleuring. Alles perfect gescheiden en te onderscheiden. En dat is waar het om gaat. Want zoals Debussy (mogelijk) heeft gezegd: “Muziek is de ruimte tussen de noten”. De heldere weergave is het resultaat van de door Vivid Audio gepatenteerde ‘absorber horn’ die resonanties en kleuring elimineert. In de Giya serie is die zichtbaar in de vorm van de ‘krul’ bovenaan de behuizing, in de Vivid Audio Kaya 45 is hetzelfde principe toegepast, maar dan teruggevouwen op zichzelf in de behuizing. De extreem goede geluidsweergave die zo kenmerkend is voor alle Vivid Audio luidsprekers is op deze manier behouden met een luidspreker die qua uiterlijk minder extreem is.

De Kaya 45 is een directe afstammeling van de Giya luidsprekers en deelt veel van de technologie. Zoals bijvoorbeeld de ‘Super Flux Magnets’ in de driver units. Deze radiale mageneten hebben van nature een groot gat in het midden waardoor geluid natuurlijk van het diafragma in de absorber kan afstromen, vrij van resonanties en reflecties. In tegenstelling tot de Giya serie is deze techniek bij de Kaya niet alleen op de bass-drivers toegepast, maar ook de mid-range drivers. Daardoor wordt vervorming verminderd en verbeteren de prestaties in de hogere frequenties.

De Kaya 45 vult met gemak een grote ruimte met geluid. Vergeleken met de 4-weg Giya is het geluidsveld iets directer. Dit is inherent aan een 3-weg luidspreker waarbij de tweeter meer naar voren is gericht dan zijwaarts. Het geluidsbeeld is daardoor meer gefocust en leent zich uitstekend voor geconcentreerd luisteren.

Klik hier voor meer informatie, de specificaties en productinformatie bladen

Kaya S12

De Vivid Audio Kaya S12 levert zoals elke Vivid Audio-luidspreker een fijn gedetailleerd, transparant geluid. De kleine footprint maakt het de perfecte studiomonitor of een geavanceerde luidspreker voor gebruik in een meerkanaals systeem. Charmant als de V1.5 uit de OVAL-reeks, maar gebouwd met technologie van Giya-luidsprekers, is Kaya S12 zelfs nog meer een toegankelijke manier om de kenmerkende Vivid Audio-benadering in huis te halen.

De Kaya S12 is een 2-weg systeem net zoals de Vivid V1.5 dat was, echter wel met een aantal substantiële verschillen. De Kaya S12 profiteert nu ook van dezelfde ‘Tapered Tube bass loading’ zoals toegepast in de Giya series. De exponentiële absorber is verwerkt in de behuizing en tezamen met de nieuw ontwikkelde C100 lange slag woofer is de weergave van het laag zeer snel en precies maar ook krachtig en met veel energie. Deze woofer heeft een conus gemaakt van aluminium en zijn magneetsysteem is behoorlijk oversized. Hoge frequenties worden verwerkt door dezelfde high-performance D26-tweeter met taps toelopende buizen die wordt gebruikt in de hele Vivid-reeks. 

De inhoud van de behuizing is slechts 12 wat de prestaties van de Kaya S12 des te indrukwekkender maakt! De toegepaste D26 tweeter maakt ook in dit ontwerp gebruik van een “Wave Guide” Deze flauwe kom zorgt voor een zeer gelijkmatige afstraling en geeft de Kaya S12 het enorme stereo panorama. Als u kleiner behuisd bent of simpelweg geen grote luidsprekers in uw woning wilt hebben dan is de Vivid Audio Kaya S12 een perfecte match! 

Klik hier voor meer informatie, de specificaties en productinformatie bladen

PMC

PMC twenty5 23i

PMC Prodigy Serie

De Prodigy-modellen van het Britse PMC Speakers zijn het resultaat van meer dan dertig jaar onderzoek, ontwikkeling, meten en luisteren die zijn besteed aan het creëren van luidsprekers die zo dicht mogelijk benaderen wat er wordt afgespeeld en opgenomen. “De Prodigy-productlijn kan zijn afstamming terugvoeren op de PMC QB1 vlaggenschip studiomonitoren,” zo zegt Oliver Thomas, commercieel directeur en hoofd design. “Niet alleen is er een stilistische gelijkenis, maar veel van de technologieën die voor QB1 zijn ontwikkeld, zoals Laminair, zijn doorgesijpeld in de Prodigy-productlijn, zodat gebruikers echt 'de studio in huis kunnen halen' bij het gebruik van deze nieuwe modellen.”

Zowel de Prodigy 1 monitorspeakers als de Prodigy 5 vloerstaanders zijn voorzien van een 27 mm zachte dome-tweeter en een 130 mm natuurlijke vezel lange slag woofer. Hoewel beide gebruikmaken van Advanced Transmission Line-technologie (ATL), zijn de vorm en grootte van de kast verantwoordelijk voor de verschillen waardoor het grotere model meer bas kan produceren. Beide modellen hebben een impedantie van zes Ohm.

Prodigy 1

De Prodigy 1 is een compacte luidspreker, ideaal voor kleine en middelgrote kamers, die het rijke, dynamische en volle geluid levert dat van een PMC wordt verwacht. Beide drivers zijn professioneel bewezen, met de baseenheid in de PMC CI-serie, die volgens de fabrikant de referentie is geworden voor het mixen van Dolby Atmos-muziek over de hele wereld. De soft dome-tweeter is een ontwikkeling van de PMC Result 6 studiomonitors, waardoor de Prodigy1 een studiokarakter krijgt en PMC's 'from studio to home'-filosofie versterkt.

Prodigy 5

Hoewel de vloerstaande Prodigy5 dus dezelfde drivers heeft als monitormodel Prodigy1, pakt hij lager op. Het opgegeven frequentiebereik loopt van 35 Hz tot 25 kHz (op niveau -3 dB) en dit ligt louter aan de constructie van de kast en ATL.

AudioQuest

 

NIAGARA 3000 Netfilter

De AudioQuest Niagara 3000 is een van de beste netfilters van AudioQuest. AudioQuest levert al geruime tijd de zeer succesvolle Niagara netfilter range. Met de Niagara 3000 biedt je je kostbare installatie bescherming en een betere performance met aansluitingen voor zeven apparaten.

De Niagara 3000 is een high-end netfilter dat alle apparaten van je audiosysteem voorziet van 100% stabiele en ruisvrije stroomtoevoer. Je weet dan zeker dat je systeem optimaal presteert en krijgt een weergave waarbij geen enkel detail verloren gaat door ruis van buitenaf.

 

BLIZZARD XTRM Power AC-kabel

De AudioQuest Blizzard XTRM is een stroomkabel / voedingskabel die dezelfde kabel gebruikt als de Blizzard, maar overtreft zijn gelijknamige model met de beste AC-stekkers van AudioQuest, welke zorgen voor minder vervorming en verbeterde dissipatie van hoogfrequente ruis. 

De Blizzard XTRM voorzien van DBS. Het gepatenteerde systeem van AudioQuest dat de moleculen in de isolatie door middel van een elektrische spanning van 72 volt polariseert en op die manier in één richting oriënteert, waardoor veel minder vervorming optreedt. Bijkomend voordeel van de DBS is dat de kabel zo goed als ingespeeld uit de verpakking komt. Het verschil in geluidskwaliteit is magisch.

AudioQuest Blizzard XTRM is voorzien van uitsluitend massieve PSC+ geleiders. Dit in combinatie met het befaamde noise dissipation-system (NDS) wat hoogfrequente energie absorbeert. Het klankmatige resultaat is een rustiger geluidsbeeld met prettige klankdefinitie en door het gebruik van NDS met een prachtige detailrijke achtergrond. De Blizzard XTRM biedt ook meer definitie in het laag en meer verfijning in het hoog.

De AudioQuest Blizzard XTRM netsnoer is opgebouwd met massief koperen PSC+ (perfect-solid copper) geleiders met een dikt van 3x 2,63mm². De mantel is zwart/grijs gevlochten en de kabelopbouw is van EU Shuko XTRM muurplug naar IEC C13 XTRM apparaat euro connector.

 

BLIZZARD Power AC-kabel

De AudioQuest Blizzard is een stroomkabel / voedingskabel welke voorzien is van DBS. Het gepatenteerde systeem van AudioQuest dat de moleculen in de isolatie door middel van een elektrische spanning van 72 volt polariseert en op die manier in één richting oriënteert, waardoor veel minder vervorming optreedt. Bijkomend voordeel van de DBS is dat de kabel zo goed als ingespeeld uit de verpakking komt. Het geeft het geluid uit high-end componenten net dat beetje meer definitie en details. Je kunt de Blizzard gebruiken voor veeleisende componenten zoals een high-end versterker, of componenten met een gemiddeld stroomverbruik, bijvoorbeeld een draaitafel.

De isolatie is gebaseerd op Ground Noise Dissipation Technology. De dikke en solide geleiders zijn gemaakt van PSC+ (Perfect-Surface Copper+). Het 72V DBS-systeem vermindert de invloed van het isolatiemateriaal en dankzij het ultragladde oppervlak zorgt PSC+ voor een perfecte signaaloverdracht.

 

ROBIN HOOD ZERO BiWire Combo Speakerkabel

De Robin Hood ZERO is een erg solide, geavanceerde luidsprekerkabel met ZERO-technologie en solidcore-geleiders van ultrazuiver PSC+-koper (Perfect-Surface Copper+). Het oppervlak van dit metaal is zo extreem zuiver en gelijkmatig dat de signaaloverdracht beter is dan bij alle andere kopergeleiders, ook zonder verzilvering. De Robin Hood-kabels zijn afkomstig uit de Folk Hero-serie van AudioQuest – een reeks vereenvoudigde versies van de Mythical Creatures-topserie. De techniek is en blijft hetzelfde, maar de geleiders en afmetingen zijn wat bescheidener. Hierdoor zijn de kabels iets compacter en gemakkelijker te hanteren.

 

ROCKET 88 Speakerkabel

De AudioQuest Rocket 88 luidsprekerkabel biedt zeer veel waar voor zijn geld en is het topmodel uit de Rocket Series. Rocket 88 maakt gebruik van een zorgvuldig bepaalde combinatie van Perfect-Surface Copper en extreem zuiver Perfect-Surface Copper+. Het extreem gladde en pure combinatie van PSC en PSC+ zorgt ervoor dat hardheid uitgebannen wordt en de transparantie toeneemt. De geleider-mix van Rocket 88 wordt gedomineerd door PSC+. 

De AudioQuest Rocket 88 luidsprekerkabel is door AudioQuest voorzien van een 72 volt DBS-systeem (Dielectric Bias System). Dat klinkt wat vreemd, stroom on de luidsprekerkabel, maar werkt des te beter! Door een permanente spanning van 72 volt op de isolatie en een ader die door de kern van de kabel loopt te zetten (afkomstig uit verwisselbare batterijen in het kleine kastje met een testknop) worden alle elektronen in één richting gezet. Dat zorgt ervoor dat eventuele faseproblemen in de kabel niet voor kunnen komen en de kabel altijd optimaal presteert. Net als met inspelen, maar dan continu. Het resultaat is een open, neutrale en energieke weergave!

Rocket 44 Speakerkabel

De AudioQuest Rocket 44 luidsprekerkabel is een zeer muzikale kabel met high end aspiraties. Deze AudioQuest luidsprekerkabel is voorzien van dikkere koperen geleiders met een fijnere structuur en wordt voor u op maat geleverd inclusief de luxere 500 Series connectoren.

De AudioQuest Rocket 44 luidsprekerkabel oogt niet alleen hoogwaardig, hij is het ook echt. Deze AudioQuest luidsprekerkabel biedt neutraliteit in de weergave en een degelijke afwerking die zorgt voor jarenlang plezier. Intern is de AudioQuest Rocket 44 uit betrouwbare en robuuste 2,63mm² 13 AWG geleiders van Perfect Surface + – en Perfect Surface Copper. Door het verfijnde oppervlak van deze grondstof klinkt de AudioQuest Rocket 44 luidsprekerkabel vloeiend en snel. Deze AudioQuest luidsprekerkabel is voorzien van een getwist intern ontwerp met poly-ethyleen geleiders voor alle positieve adres en Cross Talk NDS (Noise Dissipation System) voor de negatieve geleiders. Beproefde technieken voor een beter weergave, zonder negatieve invloeden van buitenaf op te pikken. Het resultaat is de AudioQuest Rocket 44 luidsprekerkabel, die leverbaar is in alle denkbare lengtes en configuraties.

DIAMOND Digitale AES/EBU kabel

AES/EBU is een gezamenlijke ontwikkeling van de Audio Engineering Society en de European Broadcast Union en is een 2-kanaals digitale standaard voor het verbinden van digitale apparatuur in zowel de professionele omgeving als de audiofiele wereld.
Hoewel de AES/EBU standaard kan verwijzen naar single-ended, gebalanceerde of optische verbindingen, hebben we het hier over de gebalanceerde digitale interconnect.

AudioQuest Diamond AES/EBU digitale interlink is 7-laags afgeschermd en voorzien van massieve zilveren geleiders. De zilveren massieve geleiders van de AudioQuest Diamond voorkomen elektrische en magnetische interactie tussen de strengen. PSS Solid-Silver minimaliseert vervorming veroorzaakt door korrelgrenzen en maximaliseert lineaire RF-ruisdissipatie.

De AudioQuest Diamond AES/EBU is beschikt over op koolstof gebaseerd 7-laags Noise-Dissipation-System (NDS)
100% afscherming is eenvoudig. Het voorkomen dat opgevangen RF storingen het aardpotentiaal van de apparatuur moduleren vereist AudioQuest's Noise-Dissipation System.

De pluggen van de AudioQuest Diamond AES/EBU zijn gemaakt van koudgelast hanging-silver over puur rood koper systeem, dit plug ontwerp maakt het mogelijk om een compleet hitte-vrije verbinding tussen de kabel en de plug te maken. De verbinding tussen de plug en de geleider wordt gemaakt met het AQ koude-las systeem waardoor er een optimale verbinding gemaakt wordt die de integriteit van de geleider volledig intact laat. Het koude-las systeem verwijst naar een combinatie van een hoge druk op het contactpunt in combinatie met een met zilver of koper geïmpregneerde pasta.

COFFEE Digitale COAX kabel

AudioQuest Digital Coax-kabels zijn ontworpen om vervorming over een extreem brede bandbreedte te minimaliseren. Voor veel toepassingen is de snelheid van digitale communicatie belangrijk.

De Coffee is een exclusieve coaxkabel die goed past bij de meest ambitieuze installaties. Hij is voorzien van het unieke DBS-systeem. Dit systeem verzadigt de isolatie met een spanning van 72 volt, zodat deze geen energie van het signaal zelf meer kan opnemen. Hierdoor heb je vrijwel geen last meer van jitter-ruis, waardoor je een luchtiger en ruimtelijker geluidsbeeld krijgt.

De massieve geleider is verzilverd met wel 10% zilver en de zeslaagse NDS-isolatie (Noise Dissipation System) beschermt de digitale gegevens tegen externe RF-straling. De Coffee is een compromisloze coaxkabel voor iedereen die zijn luisterplezier niet wil laten vergallen door zijn kabels.