Skip to content

Nieuwe Vivid Audio Moya M1

Vivid Audio’s nieuwste meesterwerk: Moya M1

Vivid Audio heeft zijn nieuwste meesterwerk onthuld – de Moya M1. Als het vlaggenschip van Vivid Audio, belooft de Moya niet alleen geluid van ongeëvenaarde kwaliteit, maar ook een revolutie in audioprestaties.

Ontdek een nieuwe dimensie van geluidsperfectie met de Vivid Audio Moya M1. Deze luidspreker tilt uw luisterervaring naar ongekende hoogten, met een perfecte balans tussen technische innovatie en artistieke elegantie. Elk detail van de Moya M1 is met zorg ontworpen om een geluidservaring te leveren die rijk, levendig en volledig meeslepend is.

Met zijn opvallende design en hoogwaardige materialen is de Moya M1 niet alleen een lust voor het oog, maar ook een feest voor de oren. Of u nu geniet van uw favoriete muziek, films kijkt of games speelt, deze luidspreker biedt een ongeëvenaarde helderheid en precisie in het geluid, waardoor elke noot en elk geluid tot leven komt met een verbazingwekkende detail.

Met de lancering van de Moya M1 zet Vivid Audio een nieuwe standaard voor wat mogelijk is op het gebied van high-end audioprestaties. De Moya M1 is niet zomaar een luidspreker; het is een statement van verfijning en vakmanschap. Ontdek zelf de wereld van geluidsperfectie met de Vivid Audio Moya M1 en laat u betoveren door een luisterervaring die u nooit meer wilt missen.

De officiële Europese lancering van Moya M1 staat gepland op de High-end audishow in München maar ze zijn al wel bij ons te bestellen, dus bent u op zoek naar een spectaculaire speaker neem contact met ons op! Richtprijs circa € 450.000 per paar.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *